Aanvragen proefles

 

Het is altijd mogelijk om een 2-tal gratis proeflessen te volgen. Zo krijg je in totaal 4 uur de tijd om een goede eerste indruk te krijgen van onze stijl.

We adviseren altijd om direct mee te doen, in plaats van alleen maar te komen kijken. Sommige zaken moet je echt ervaren om er een goed oordeel over te kunnen vellen.

Soms krijgen we opmerkingen over filmpjes die we plaatsen waarbij wordt aangegeven dat het niet realistisch is of niet ‘zou werken’ in de praktijk. Wij adviseren dan altijd om dan toch even een keer mee te komen doen, omdat een filmpje vaak maar gedeeltelijk recht doet aan een vechtkunst.

Inhoud proefles

Tijdens een proefles geven we je de eerste beginselen mee van Bukti Negara, onze specifieke manier van stoten en trappen, onze tactiek en eigenlijk direct ook een eerste paar toepassingen.

Vaak krijgen we ook vragen zoals

‘En wat als iemand nou een hoek geeft’ of
‘En als hij nou met een combinatie aanvalt’ of
‘En als ik van achteren wordt verrast’

Allemaal goede en terechte vragen waar we ook allemaal antwoord op hebben, maar verwacht niet dat je binnen 2 lessen dit direct al zelf onder de knie hebt.

In deze moderne tijd van ‘snel, snel’ en weinig geduld, kiezen wij ervoor om vast te houden aan realistische verwachtingen.

Dus, nee… we leren je niet binnen een maand om Bruce Lee te worden. Maar ja, als je uit het juiste hout bent gesneden dan kunnen we je wel een vechtsysteem voorschotelen wat qua diepgang en effectiviteit kan meedoen met de beste stijlen.

Dus….kom het zelf proberen!

©2019 Naga Kuning Institute

Naga Kuning Institute Website E-mail

If you need more information you can send us an email and we'll get back to you, as soon as possible. info@nagakuninginstitute.com

Wordt verstuurd

Naga Kuning Institute – Home of Pukulan

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?